•  NL 

Inspireren, profileren, excelleren!

Print 
15 september 2017

MMV-congres-afbeelding-vierkant.jpg

Op 13 december vindt het jaarlijkse MMV-congres plaats, al jaren hét congres voor iedereen die betrokken is bij de medische vervolgopleidingen in Nederland.

Iedereen heeft een unieke set talenten. Het is de kunst om deze naar boven te halen en optimaal in te zetten in de opleiding of werksituatie. Door de medische vervolgopleiding meer af te stemmen op de individuele talenten en ontwikkelwensen van aios, kunnen zij zich effectiever profileren en zijn ze beter voorbereid op de arbeidsmarkt. Maar hoe begeleid je, als opleider, lid van de opleidingsgroep of onderwijskundige, aios hier in de dagelijkse praktijk bij?

Gelukkig is ook opleiden een vak waarin mensen excelleren en anderen kunnen inspireren.

Handvatten

Het MMV-Congres ‘Inspireren, profileren, excelleren!’ biedt concrete informatie over nieuwe ontwikkelingen en belangrijke onderwerpen. Deelnemers krijgen handvatten om morgen direct mee aan de slag te gaan en kunnen ervaringen uitwisselen met collega’s. Net als voorgaande jaren bieden we verschillende plenaire sessies en de mogelijkheid om zelf de dag samen te stellen uit een breed aanbod van workshops en symposia. Nieuw dit jaar zijn twee inspirerende ontbijtsessies, waarmee er nog meer uit de dag kan worden gehaald.

Voor iedereen betrokken bij de opleliding

Het programma is gericht op (plaatsvervangend) opleiders, leden van de opleidingsgroep en aios. Maar ook onderwijskundigen, leerhuismanagers, OOR-coördinatoren en bestuurders zijn van harte welkom. Kortom: iedereen die betrokken is bij de medische vervolgopleidingen.

Het programma

Bekijk het hele programma op de site Medischevervolgopleidingen.

 Praktisch