•  NL 

Jouw talent, onze regio

Region of talent
Region of Talent
Region of Talent
Region of Talent

In de onderwijs-en opleidingsregio Noord- en Oost-Nederland zorgen ziekenhuizen en opleidingsinstellingen samen voor goed opgeleide medisch specialisten, sociaal geneeskundigen en klinisch-technologisch specialisten.

 

Regionaal ontwikkel- en innovatiefonds

De OOR N&O investeert al jaren in verdere ontwikkeling van de opleiding tot medisch specialist. Zo namen de ziekenhuizen gezamenlijk het initiatief tot het Regionaal ontwikkel- en innovatiefonds. Dat regiofonds subsidieert projecten die bijdragen aan de modernisering van medische vervolgopleidingen in de OOR N&O. Sinds september 2018 is er ook geld beschikbaar voor onderzoek naar de medische vervolgopleiding.

Aios kunnen bij het regiofonds subsidie aanvragen voor 2 soorten projecten: een kleinschalige onderzoek dat eventueel  kan uitgroeien tot een promotie-onderzoek en "een regulier" promotie-onderzoek.

Profiteer ook

Inmiddels zijn er zo'n 60 projecten met steun van het regiofonds aangepakt. Profiteer ook van de mogelijkheden van het fonds en kijk voor meer informatie op de pagina over het Regionaal ontwikkel- en innovatiefonds.

Het regiofonds is een goed voorbeeld van de manier waarop ziekenhuizen binnen de regio Noord en Oost-Nederland samen werken aan steeds betere opleidingen. Aandacht voor vernieuwing. Aandacht voor aios. De OOR Noord- en Oost-Nederland is daarom een regio waar aios hun talenten maximaal kunnen ontplooien

 Praktisch